Digitaaliset palvelut

Olipa kohderyhmäsi mikä tahansa, me pidämme huolen, että fotorealistiset 3D-kuvamme vetoavat ostajiisi, heidän tarpeisiinsa ja elämäntyyliinsä jo kauan ennen kuin rakennus on valmis. Vain mielikuvitus on rajana.

Pohjakuvat

Näytä tilan mahdollisuudet

Laatimalla tulevien uusien kotien selkeän ja tarkan pohjakuvan lisäät potentiaalisten ostajien kiinnostusta merkittävästi.

floorplans
zentuvo ba b zentuvo ba a

Digitaalinen sisustus

Eikö asunnossa ole huonekaluja?
Meillä on ratkaisu.

Meillä on ratkaisu. Voimme sisustaa kokonaisen asunnon digitaalisesti mihin tahansa haluamaasi tyyliin tai värimaailmaan aina pienimpiä yksityiskohtia myöten – joko kuvattuihin tyhjiin huoneisiin tai kokonaan virtuaaliseen ympäristöön.

Matterport 3D

Herätä asiakkaasi kiinnostus ennennäkemättömällä tavalla

Matterport 3D -virtuaalikierroksella saat täysin realistisen esityksen kodista, jossa asiakkaat voivat navigoida asunnon sisällä aivan kuin olisivat itse paikan päällä. Virtuaalikierrokset ovat tehokas tapa luoda parempia asiakaskokemuksia ja korkeampi tuotto.

Ota yhteyttä

Hyvien kuvien tulisi välittää myönteinen, kutsuva tunnelma. Me Zentuvolla haluamme jakaa tämän kokemuksen asiakkaidesi kanssa kaikin mahdollisin tavoin – still-kuvien, videoiden, virtuaalikokemusten ja esittelymateriaalien avulla.