Digitaaliset palvelut

Digitaaliset palvelut asuntomarkkinoinnissa tarjoavat merkittäviä etuja. Ne parantavat tiedonvälitystä, auttavat hahmottamaan tiloja ja tarjoavat realistisia kokemuksia. Tämä johtaa tehokkaampaan myyntiprosessiin, lyhyempään myyntiaikaan ja tyytyväisempiin asiakkaisiin.

Pohjakuvat

Näytä tilan mahdollisuudet

Laatimalla selkeän ja tarkan pohjakuvan lisäät potentiaalisten ostajien kiinnostusta merkittävästi.

floorplans
zentuvo ba b zentuvo ba a

Digitaalinen sisustus

Eikö asunnossa ole huonekaluja?
Meillä on ratkaisu.

Digitaalinen sisustus: Tyhjät asunnot voivat vaikuttaa elottomilta ja vaikeasti hahmotettavilta ostajille.
Digitaalinen sisustus elävöittää tyhjät tilat tarjoamalla virtuaalisen sisustusratkaisun. Digitaalinen sisustus auttaa ostajia hahmottamaan asunnon potentiaalia ja lisää kiinnostusta.

Matterport 3D

Herätä asiakkaasi kiinnostus ennennäkemättömällä tavalla

Matterport virtuaalikoti: Matterport tarjoaa mittasuhteessa olevan interaktiivisen virtuaalikodin, jonka sisällä kiinnostunut ostaja voi vapaasti liikkua. Tämä palvelu luo uskomattoman realistisen ja immersiivisen kokemuksen asunnon tutkimisesta etänä. Ostajat voivat kävellä huoneesta toiseen, zoomata yksityiskohtiin ja saada tarkan käsityksen asunnon tiloista ja järjestelystä. Matterport virtuaalikoti helpottaa etäesittelyjä, säästää aikaa sekä myyjille että ostajille ja auttaa tekemään parempia päätöksiä.

Ota yhteyttä

Hyvien kuvien tulisi välittää myönteinen, kutsuva tunnelma. Me Zentuvolla haluamme jakaa tämän kokemuksen asiakkaidesi kanssa kaikin mahdollisin tavoin – still-kuvien, videoiden, virtuaalikokemusten ja esittelymateriaalien avulla.