Kokemus on kaikki kaikessa

Zentuvo Finland Oy aloitti toimintansa vuonna 2012 ja on sen jälkeen kasvanut Suomen johtavaksi valtakunnalliseksi asuntokuvaus ja visualisointipalveluksi.
Kuluneen vuosikymmennen aikana olemme olleet mukana auttamassa yli 100 000 Suomalaisen kodin ja asunnon myyntiä.

Meillä on koko maan kattava ammattivalokuvaajien verkosto ja palvelemme kiinteistönvälittäjiä ja asunnonomistajia, jotka haluavat markkinoida kiinteistöjään tämän päivän digitaalisten tarpeiden mukaisesti. Asiakaspalvelumme ja tuotanto-osastomme sijaitsevat Helsingissä Opus Business Parkissa.

Team SE360 min

Ammattimainen tiimi

Sitoutunut ja kokenut tiimimme koostuu ihmisistä, jotka uskovat, että pitkällä aikavälillä korkea laatu voittaa. Tiiviiksi ryhmäksi muotoutunut valokuvaajien, tuotekehittäjien ja asiakastuen henkilöstömme työskentelee rakentaakseen pitkäkestoisia ja pysyviä suhteita asiakkaidemme parhaaksi.

Tuntuuko sinusta, että sopisit joukkoomme? Kirjoita meille muutama rivi itsestäsi urasivullamme.

Henkilöstö

Miksi Zentuvo?

Erinomaista asiakaspalvelua

Koska meillä on laaja kokemus myyvien asuntoesittelyjen laatimisesta, pystymme reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti kaikkiin tilanteisiin. Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan.

Laatutakuu

Ammattivalokuvaajamme ja kuvankäsittelytiimimme tarjoavat sinulle huippulaatuiset markkinointityökalut, joiden avulla kiinteistösi erottuu joukosta.

Erinomainen asiakaspalvelu

16 vuoden kokemuksella asuntokuvausten tuottamisesta pystymme reagoimaan kaikkiin tilanteisiin nopeasti ja tehokkaasti. Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua.

Ammattivalokuvaajat

Noin 60 ammattivalokuvaajaa käytössäsi kaikkialla Suomessa. Koulutamme kuvaajiamme säännöllisesti, jotta käytössämme ovat aina uusimmat teknologiset ratkaisut.

Toimimme muun muassa seuraavilla paikkakunnilla:

Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kaarina, Kajaani, Kerava, Kirkkonummi, Klaukkala, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Levi, Lohja, Loviisa, Mäntsälä, Naantali, Nokia, Nummela, Nurmijärvi, Oulu, Pori, Porvoo, Helsinki ja pääkaupunkiseutu, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Sipoo, Sirkka, Tampere, Turku, Vaasa, Valkeakoski ja Vihti.