Kuvat

Inspiroivien kuvien merkitystä ei voi yliarvioida. Laatimasi asuntoilmoitus ei ainoastaan myy kotia, vaan myös määrittää, miten sinut myyjänä nähdään markkinoilla. Me työskentelemme korostaaksemme jokaisen kodin parhaita puolia, jotta kohde houkuttelee mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakkaita. Saavuttaaksemme parhaat tulokset niin kalliimman hintaluokan kuin tavallisempienkin kotien myynnissä, tarjoamme kahta erityyppistä kuvapakettia, Classic ja Magazine.

Photo 1

Valitse kuvatyylisi

photo magazine

Magazine-tyyli

Parhaista paras

Magazine-kuvapaketti on suunniteltu kohottamaan kohteen ilmapiiriä. Se koostuu tilakuvista – yksityiskohtaisista kuvista, jotka tuovat esiin materiaalit ja kiinnostavat yksityiskohdat – sekä lisäksi tunnelmakuvista. Erikoistuneet valokuvaajamme käyttävät luovuuttaan löytääkseen parhaat kuvakulmat ja mielenkiintoiset yksityiskohdat, jotka antavat parhaan vaikutelman talostasi tai asunnostasi.

Ennen kuvausta kiinteistö kannattaa valmistella huolella. Suosittelemme käyttämään stailaajaa, mutta jos sisätilat ja yleisvaikutelma ovat jo hyvässä kunnossa, omistajan tekemä stailaus voi joissakin tapauksissa olla riittävä.

Lue lisää stailauksesta ja valmistelusta täältä.

Classic-tyyli

Tavallinen – mutta tavallista parempi

Tämä vaihtoehto sopii asuntoihin, joissa on tavanomaisia materiaaleja, pintoja ja varustelutaso. Pääpaino on tilakuvissa, mutta valokuvaaja maustaa kuvakokoelmaa yksityiskohdilla ja tunnelmakuvilla niin paljon kuin mahdollista. Luonnonvalon käyttö antaa rauhallisen ja tyylikkään yleisvaikutelman.

Paketti sisältää jokaisen huoneen kokokuvan, ikkunanäkymät ja julkisivukuvia sekä, jos mahdollista, lähikuvia materiaalipinnoista silloin kun ne parantavat vaikutelmaa.

SE360 Hall 3

Drone photo

Ilmakuvaus

Uusi näkökulma

Kauttamme on mahdollista saada myös kiinteistön ilmakuvaus. Ilmakuvaus tuo esiin kiinteistösi ainutlaatuisesta perspektiivistä. Tämä sopii ihanteellisesti laajojen kiinteistöjen ja upeiden sijaintien esittelyyn.
Vastuullinen tuottaja, kaikki drone kuvauksia suorittavat kuvaajamme ovat rekisteroityjä ja suorittaneet Traficomin vaatimat koulutukset.