Showcase dining:
Bistro O Mat Hakaniemi

Kokemuksellinen ravintolaelämys

Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä Bistro o mat Hakaniemen-Roof Top ravintolan kanssa ja tulos on häkellyttävä! Tutustu tähän projektiin, inspiroidu ja kuvittele mahdollisuudet sinun ravintolaan tai tiloihin!

Tarvitsetko ravintolasi arvoista markkinointimateriaalia?

Tutustu tilaan Matterport 3D virtuaaliesityksen avulla

Matterport tarjoaa vuorovaikutteisen kokemuksen, aivan kuin vierailisit ravintolassa oikeassa elämässä. Asiakkaasi voivat liikkua esityksessä saadakseen hyvän käsityksen tilan järjestelystä ja löytää nopeasti tietoa, kuten linkkejä illallispöytävarauksiin, menuihin ja lisäkuviin. Virtuaalikierros on helppo integroida verkkosivuille tai jakaa sosiaalisessa mediassa.

Kuvat jotka myyvät

Tarkoituksen mukaiset markkinointimateriaalit yrityksellesi tarjoaa asiakkaillesi hyvän ensivaikutelman ja voi suoraan välittää tilasi ilmapiirin, laadun ja tyylin. Lisäämällä ammattimaisen visuaalisen elementin yritykseesi voit houkutella vieraita ja luoda houkuttelevan digitaalisen läsnäolon verkkosivuillasi, painotuotteissa sekä sosiaalisessa mediassa.

Namnlost 10

Namnlost 9

Bistro O Mat Hakaniemelle otettiin virtuaaliesityksen lisäksi valokuvia sekä auringon noustessa että laskiessa, jotta voitiin korostaa ravintolan ainutlaatuista sijaintia parhaalla mahdollisella tavalla.

ShowcaseDining1

Namnlost 7

ShowcaseDining3

ShowcaseDining2

ShowcaseDining4

Ihastuttavan hauska projekti, jonka pääpaino oli ikuistaa paikan tunnelma ja edut. Roof Top ravintolan panoraamanäkymä on poikkeuksellinen ja ehdoton näytön keskipiste.

– Zentuvon Kuvaaja

Tutustu valtakunnalliseen valokuvaajiemme verkostoon

Meillä on laaja ja ammattitaitoinen valokuvaajien verkosto, joka palvelee kaikkia liiketoiminnan omistajia, jotka haluavat edistää toimintaansa ja markkinoida palvelujaan tämän päivän digitaalisen maailman vaatimusten mukaisesti.

Oletko valmis tuomaan ravintolasi parrasvaloihin?